Lyrics of En dröm

Cover image of song En dröm by Byz

Artist:

En dröm by Byz is part of the album "Når Toppen I Botten Av En Sjuttis" .

Tags: En dröm free lyrics , Download lyrics, youtube video of En drömTranslated lyrics available in: Español       Deutsch       中国       日本       Português      

Lyrics of En dröm

Har en dröm att få leva i lycka
Få tycka om livet
och ungås med människor som delar?
som i våra liv letar dagar som skiner

Har en drom att fa leva and Lycka
FA tycka om livet
och med människor som ungås delar?
and Vara liv som dagar som letar skiner


Jag älskar
Att bli älskad av några
Och våga va ärlig mot dom utan såra nån annan
vi vandra där panna mot panna
går någon imot oss vi krossa dom alla

Jag älskar
Att bli av nagra älskad
Oh vaga va mot ärlig house sara nan annan utan
vi mot Vandra gift of Miss Miss
gar vi oss någon imot Kross alla home


Förhandla, mina tankar till verk  och jag stärker min själv som som för evigt blir märkt av den färg som vår vänskap ger märken från sig, för vad som än händer  jag sa kom ihåg mig för kommer alltid att vara kommer alltid att stå. kommer alltid att finnas där för er ändå, kommer aldrig ta kommer aldrig gå kommer aldrig? allting annat är en lögn och fortsätta vara lycklig att du är min dröm.

Förhandla, till mina Tankar Verk och jag själv som min Starker som för evigt markt blir av den som Vår Färg vänskap ger sig från marken, som för VAD An hander sa jag kom ihåg mig för att alltid kommer alltid kommer att vara permanent. alltid kommer att för er finnas gift Anda, kommer aldrig kommer aldrig the Forex kommer aldrig? allting annat är en logn fortsätta och vara att du är lycklig min Drôme.


En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Ingen som en drom annan, som är för dig gift masta du visa din Drome, som ingen annan som är för dig gift masta du tro på den så stall dig upp igen.


För en dröm är din förevigt, den finns inom någonstarns, för din dröm är något heligt som ger livets vingar chans den ger bränsle åt din framtid  den är elden i din själ finns i hjärtat ditt föralltid kommer alltid finnas där om den är stor eller liten för nån  kom ihåg drömen för dig inte dom du måste stå mot de för allt att ge för du det bästa du har i ditt liv är ditt liv det gränsar som något som vi kallar tid men du har någonting att kämpa för

För en drom är din förevigt, Finns den inom någonstarns, för din drom är som ger Nagot heligt Livets vingar bränsle ger chans den åt den är din FRAMTID Elden and din själ Finns and hjärtat ditta föralltid kommer alltid om finnas gift den är stor eller liten nan kom ihåg för för dig drömen inte du masta house became mot de för att ge allt för du har det bästa du är liv and ditta ditta liv som det gränsar Nagot som vi Källare men du har tid att någonting för cam


En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Ingen som en drom annan, som är för dig gift masta du visa din Drome, som ingen annan som är för dig gift masta du tro på den så stall dig upp igen.


Den är någonting, drömmen är din det är någonting drömmen är min, jag har någotning att kämpa för En dröm som ingen annan, som är där för dig du måste visa din dröm, som ingen annan som är där för dig du måste tro på den så ställ dig upp igen.

Den är någonting, drömmen är det är din någonting drömmen är min att jag har någotning cam för ingen som en drom annan, som är för dig gift masta du visa din Drome, som ingen annan som är för dig gift masta du tro på den stall dig så upp igen.


Comments

En dröm Lyrics are the property of the respective artists, writers and labels. These lyrics are provided for eduacational purposes only. Please buy the song if you like them.